ZONNEPANELEN

Ontdek de kracht van duurzame energie met onze zonnepanelenoplossingen. Onze zonnepanelen bieden een innovatieve manier om de zonnestralen om te zetten in schoon, efficiënt vermogen voor jouw woning of bedrijf. Stap binnen in een wereld waar technologie en natuur samenwerken voor een groenere toekomst.

Bij DvL Klimaattechniek begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen. Ontgrendel de kracht van groene energie met hoogwaardige zonnepanelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. 


Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook ecologisch vriendelijk. Ze verminderen de uitstoot van schadelijke gassen, dragen bij aan een gezondere leefomgeving en verminderen de impact op klimaatverandering.


Met een assortiment aan stimuleringsregelingen, belastingvoordelen en subsidies die vaak beschikbaar zijn voor zonnepaneelinstallaties, is de overstap naar zonne-energie nu aantrekkelijker dan ooit. Doe mee met de beweging naar groene energie en geniet van lagere kosten, verhoogde waarde van je woning en een positieve impact op het milieu.

Contacteer ons vandaag nog om meer te weten te komen over hoe zonnepanelen kunnen bijdragen aan jouw energiebehoeften en een duurzamere toekomst.

VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

Lagere energiekosten


Zodra zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wekken ze gratis elektriciteit op. Dit scheelt op de energierekening.

Energieonafhankelijkheid


Zonnepanelen geven je een zekere mate van energieonafhankelijkheid, omdat je deels zelfvoorzienend wordt wat betreft elektriciteit.

Hogere woningwaarde


Het toevoegen van zonnepanelen kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een woning met milieuvriendelijke functies.

Onderhoudsvriendelijk


Zonnepanelen vergen minimaal onderhoud. Regelmatige reiniging en inspectie zijn meestal voldoende om hun prestaties optimaal te houden.

Milieuvriendelijk


Zonnepanelen stoten geen schadelijke gassen uit en verminderen je ecologische voetafdruk. Het verminderd luchtvervuiling en klimaatverandering.

Waar rekening mee houden bij aanschaf zonnepanelen?

● Check uw Dak: Voordat u aan zonnepanelen denkt, is het slim om te kijken of uw dak ervoor geschikt is. En bedenk, er moet ook genoeg plek zijn om de panelen neer te leggen. Vergeet niet dat de helling, richting en schaduw best wat kunnen uitmaken voor hoeveel energie er uiteindelijk opwekt zal worden!


● Energiebehoefte: Als het dak geschikt is, moet u bedenken hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Dus, stap één is om uit te zoeken hoeveel stroom er eigenlijk gebruikt wordt. Een handige maatstaf is dat zo'n 10 zonnepanelen gemiddeld ongeveer 78% van de totale energiebehoefte van een gemiddeld huishouden kunnen opwekken.


● Locatie: Bij de aankoop van zonnepanelen is het vanzelfsprekend dat men streeft naar een zo hoog mogelijk rendement. Bijvoorbeeld schaduw kan namelijk een aanzienlijke impact hebben op de uiteindelijke energieopbrengst. Gelukkig bieden optimizers of micro-omvormers aanzienlijke correctiemogelijkheden voor dit soort problemen. 


● Subsidiemogelijkheden: Vanaf dit jaar, 2023, bent u vrijgesteld van btw op de aankoop van zonnepanelen. Bovendien blijft de salderingsregeling geldig tot het jaar 2031. Ook zijn er vaak vanuit de gemeente diverse subsidiemogelijkheden om de aanschaf van zonnepanelen voordeliger te maken.

GEÏNTERESSEERD? VRAAG NU EEN OFFERTE, INFORMATIE OF ADVIES!