AIRCONDITIONING

Verfrissend Comfort met Onze Airconditioning Oplossingen

Stap binnen in de wereld van ultiem comfort en welzijn, waar de temperatuur altijd precies goed aanvoelt. Welkom op onze airconditioningpagina, waar we u meenemen op een reis door de krachtige en verfijnde wereld van moderne klimaatbeheersing.


WELKE TYPEN AIRCONDITIONING LEVEREN EN MONTEREN WIJ?


BEDRIJFSKOELING

Bedrijfskoeling omvat het gebruik van centrale koelsystemen, waarbij één krachtige buitenunit gekoelde lucht of vloeistof verdeeld naar interne eenheden in het hele gebouw, wat zorgt voor uniforme en nauwkeurig beheerde koeling.

MOBIELE AIRCO

Een mobiele airconditioning is een draagbaar koelsysteem dat de omgevingslucht afkoelt en ontvochtigt binnen een specifieke ruimte of zone. Zonder buitenunit, met een afvoer naar buiten d.m.v. een slang


WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN NA INSTALLATIE VAN EEN AIRCO?

JAARLIJKS ONDERHOUD

Wij bieden de dienst tot jaarlijks onderhoud aan, als aanvulling op de montage van de systemen. Dit onderhoud houdt in dat systemen jaarlijks nagekeken, gereinigd en eventueel gevuld of gerepareerd worden. 


VERVANGEN SYSTEEM

Wij bieden u niet alleen een nieuw systeem of een reparatie aan. Als u een verouderd of een kapotte airconditioning heeft, kunnen wij deze voor u vervangen voor een nieuw en passend systeem. Hiervoor krijgt u dan een vrijblijvende offerte.


5 JAAR GARANTIE

Als u een door ons geleverd systeem door ons heeft laten monteren, krijgt u op dit systeem 5 jaar garantie, mits er jaarlijks onderhoud gepleegd wordt. Tenzij er anders is afgesproken bij afname van een systeem. In de algemene voorwaarden vindt u hier meer over.

INBEDRIJFSTELLING

Heeft u zelf een systeem gemonteerd, maar nog niet in bedrijfgesteld? Wij zijn een BRL100 en F-gassen gecertificeerd bedrijf en dit geeft ons de rechten om koelsystemen in bedrijf te stellen. REPARATIE

Indien u tussentijds een mankement ervaart van een systeem, komen wij bij u langs en zoeken wij naar een passende oplossing. Ook bieden wij de mogelijkheid om met u mee te kijken als u een reparatie door ons uitgevoerd wilt hebben. 


VOORDELEN VAN EEN AIRCONDITIONING

Verhoogd comfort


Geniet van een aangename binnentemperatuur, ongeacht het weer buiten.

Koelen en verwarmen in 1


Met airconditioning kun je je leefruimte koelen tijdens de zomerhitte en opwarmen tijdens koude dagen.

Waardevermeerdering van Onroerend goed


Een kwalitatief airconditioningssysteem kan de waarde van je woning of bedrijfspand verhogen.

Betere luchtkwaliteit


Moderne airconditioning filtert stof, allergenen en verontreinigende stoffen, voor frissere en gezondere binnenlucht.

Verbeterde slaapkwaliteit


Een goed gereguleerde temperatuur kan bijdragen aan een betere nachtrust, waardoor je uitgerust wakker wordt.

Energiekosten besparen


Airconditioning bespaart kosten door elektriciteit te gebruiken in plaats van gas.

GEÏNTERESSEERD? VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!